Kunstutstilling i Alcaucin, Spania

Den første utstillingen noensinne av elevene til den berømte engelske kunstneren og kunstlæreren Heather Gail Harman.

 

Heather Harman er en av Storbritannias mest respekterte kunstnere og spesialist i pastell, men hun jobber også med olje og akvarell. Heather er knyttet til og / eller fullverdig medlem i fem store pastell- og portrettforeninger over hele verden, og hun var rådgiver for den nye “Pastel Guild of Europe” i 2010, og ble fullt medlem av styret kort tid etterpå (nå pensjonert).

 

Heather er også en produktiv forfatter i flere kunstmagasin. Hun skrev i mange år regelmessig for den prestisjetunge “Art Publishing Group” i Storbritannia. Hennes arbeider kan i dag finnes i både offentlige og private samlinger over hele verden. I 2004 flyttet hun og hennes ektemann ned til de andalusiske fjellene i Canillas de Aceituno (Málaga). Hvor hun nå holder kunstkurs og denne kunstutstillingen i Alcaucin viser arbeider fra noen av hennes studenter.

 

Utstillingen holdes i “Centro de Arte y Desarrollo Populære de Alcaucín” som er et nytt stort kommunalt kunstsenter på hele 726 kvadratmeter. Dette er unikt for en så liten by som Alcaucin med færre enn 3000 innbyggere. Alcaucín ligger vakkert til i åsene ovenfor Vinuela-sjøen, 54 km fra Malaga på grensen til Granada provinsen. Det er lett å finne Alcaucín, og vel fremme er byen såpass liten at kunstsenteret heller ikke er vanskelig å finne.

 

Utstillingen vil bli avholdt den 15. desember 2014. Tidene er 10:30 til 13:30 og 15:30 til 17:30.