Huset på landet

Huset selges for € 295.000, eller høyeste bud. Alle papirer er helt i orden,
og huset kan overtas i løpet av høsten 2018, eller etter avtale,
Visning kun etter avtale.

Bildene nedenfor er klikkbare,og de øvre viser utvendig av huset,
deretter kommer innvendig, deretter noen fotos av annekset og skisse av
tomt og hus, tilsist noen foto fra området.

Leve livet i en liten spansk pueblo

En romslig og praktisk hus,som ligger opp i Axarquia dalen i Alcaucin kommune Huset ligger i ett liten rolig område mellom Malaga og Granada byene. 30 km fra Torre del Mar, kystbyen. Høyde over havet er ca 600 meter og luften er fri for kystens forurensing.

Eiendommen ligger i ett stille og rolig område, ingen gjennom kjørsel fra den store veien. Naboene er spanjoler,engelske og en svensk.
Huset har fire soverom. Tre doble med innbygde garderober og ett enkel soverom, med åpen spiseplass med kald/varme pumpe. Separat kjøkken ,samt kontor og inn-glaset terrasse. Stort baderom og alle vinduer har dubble glass.
Annekset har ett stort vaskerom/oppbevaring plass,og ett stort arbeids/soverom med AC/Varmepumpe, Ett redskapsbod/kunstner-bod.

Ute-kjøkken under tak med grill og bakerovn, varmt(kaldt vann med stor spiseplass og 3 terrasser mot nord/øst/vest. Det er ekstra dusj/wc/oppbevaring ved den ene terrassen. Carport for 2 biler, parkeringsplass for 4 biler Adkomst til eiendommen fra en elektrisk styrt port. Det finnes mulighet/plass til ett utvendig basseng.
Hagen har 2 oppbygget plante/grønnsakskasser. Rosebed og singel, noen frukttre,sol hele dagen og en fantastisk utsikt. Tomten er på 694 m2 og hus og anneks 205,46m2.

Sørsiden

Stille og rolig plass men nære til alt

God vei, men litt trafikk

Den gamle veien svinger seg mellom husene

På selve stedet finnes ingen butikker eller industri som forstørrer stillheten, men det er ikke langt til restauranter og butikker, innen 13 km finnes bank-post-apotek-dagligvare-lege.
Til den største byen Velz Malaga er det 28 km Malaga flyplass ca 1 time med bil.


En ekte liten spansk by

Rolig beliggenhet, men lett tilgjengelig

Byen er uten transittrafikk

Det finnes kommunalt vann og kloakk, søppelet hentes hver 3 dag. Brød bilen kommer hver dags.